Wie ben ik?

In 2008 ben ik gestart met Yergo. Een lang gekoesterde droom om een eigen bedrijf te beginnen werd werkelijkheid!

Door de ervaring die ik had opgedaan en het netwerk wat ik had opgebouwd, o.a. bij Vodafone als werkplek coordinator, kon ik direct aan de slag. Helaas kwam de economische crisis om de hoek kijken, maar dat heeft me er niet van weerhouden om aan de slag te blijven!

Mijn HBO-SPH (Sociaal Pedagogische Hulpverlening) opleiding combineer ik met de kennis uit de basis opleiding Ergonomie. Op die manier kan ik alle kennis van (werkplek) ergonomie en begeleiding van mensen samenvoegen tot een mooi product: de dienstverlening van Yergo.

Naast mijn 'verslaving'  voor ergonomie, ben ik een echt ' mensen-mens'. Het is fijn om mensen daadwerkelijk te kunnen helpen met tips en adviezen zodat ze zich beter en gezonder voelen. Het zoeken naar de oorzaak van een lichamelijke beperking geeft vaak veel duidelijkheid voor de medewerker. Daarnaast is bewustwording een heel belangrijk proces om te werken aan je eigen gedrag en houding. Bij het geven van adviezen op de werkplek is vaak een directe verbetering merkbaar voor de medewerker. Als ik dan na een aantal weken weer contact opneem met de persoon in kwestie en de verbeteringen zijn ingetreden ben ik heel tevreden!

Naast het werk geniet ik van tuin en natuur in Zuid-Limburg. Wandelen en tuinieren zijn mijn grote hobby's. Op pad met vrienden of familie, lekker (uit) eten, diepgaande gesprekken voeren en genieten van wat het leven brengt, zijn mijn prioriteiten.