Referenties

Yoke is een gedreven persoon die de passie voor haar vakgebied uitstraalt. Ze weet waarover ze het heeft en komt met frisse ideeën. Ik ben heel erg geholpen met haar advies. Een tafelverhoger in combinatie met een sta stoel/kruk, ideaal om mijn rug te ontlasten en tevens de spieren rondom te trainen... en voor de afwisseling een goed instelbare bureaustoel.
En mijn werkgever ging hiermee akkoord hoe top is dat. Yoke heeft niet alleen de goede ideeën ze weet het ook nog eens duidelijk en goed te beargumenteren.
Ik hoop nog jaren te kunnen werken mede dankzij de ondersteuning van Yoke.
Bedankt, ook voor de extra ondersteuning.
— Ans van Dijk, werknemer, Hoofdwacht Koraal Groep Op de Bies.
Yoke van Lent ken ik als een betrouwbare en sociaal open partner, die goed luistert naar wat klanten en cliënten willen en maakt vervolgens haar professionele vertaling naar wat nodig is. Dit doet ze zorgvuldig en met respect voor alle partijen. Duidelijk is ook dat ze dit alles met veel plezier doet.
— Paul Quaedvlieg, bedrijfsarts, Bedrijfsartsenmaatschap ZoN.
Yoke heeft binnen Op de Bies voor meerdere medewerkers hun werkplekken (opnieuw) ingesteld. Dit naar tevredenheid van alle medewerkers. Daarnaast heeft Yoke de medewerkers voorzien van praktische tips die zij kunnen gebruiken op het moment dat zij (tijdelijk) op een andere werkplek gaan werken (algemene informatie, hoe stoelen in te stellen, afstand tot beeldscherm, etc.). Yoke is deskundig, reageert snel op vragen en onderhoudt nog met enige regelmaat contact met de medewerkers om te informeren of er nog ontwikkelingen zijn waarbij ze hen kan ondersteunen. Yoke doet dit met plezier en is betrokken.
— Frank Hanssen, P&O Koraal Groep Op de Bies.
Onlangs heb ik als preventiemedewerker van ROC Leeuwenborgh een opfris training ergonomische werkplek gevolgd bij Yergo. Wetende (uit vorige trainingen en inmiddels wat ervaring in werkplekonderzoeken) wat ik zou gaan verwachten, moet ik aangeven dat in de persoon van trainer, Yoke van Lent, toch iemand aanwezig was die met passie en kennis de training overbracht en mij boeiend bij het geheel bleef betrekken. Op het gebied van ergonomie, werkplekonderzoeken en/of trainingen, kan ik haar dan ook zeker aanbevelen.
— Jo Rouvroye, Preventiemedewerker, ROC Leeuwenborgh.
Yoke is bij ons geweest voor een werkplekonderzoek en zal op korte termijn ook onze ergocoaches gaan trainen. Wij hebben de samenwerking met Yoke ervaren als zeer professioneel en prettig. Yoke is concreet, duidelijk en weet waar ze het over heeft. Ze luistert goed naar de vraag van de klant en kan met haar deskundigheid op de juiste manier werkgevers adviseren. Kortom, een goede sparringspartner en aanrader!
— Victoria Wauben, Manager HRM, Innolux.
Wij, 2 collega’s die op de administratie werken, hebben goed deskundig advies gekregen van Yoke. Het was ook prettig om met haar hierover te kunnen praten, zo was het ook dat we op dingen geattendeerd werden waar we zelf nog niet aan hadden gedacht, zoals een platter toetsenbord bijvoorbeeld. Bij ons op de werkplek hebben we uiteindelijk een hoog-laag bureau gekregen, ieder zijn eigen toetsenbord, ieder zijn eigen stoel, ieder zijn eigen muis, een in hoogte verstelbaar beeldscherm en natuurlijk nog een aantal handige tips hoe dingen beter aan te pakken, bijvoorbeeld onze houding. Wij hebben hier veel aan gehad en hanteren alles nog steeds. Wij zijn ontzettend blij dat we hier advies in hebben gekregen en we merken wel degelijk verschil met de klachten die we hadden, het gaat echt wel beter.
— Ingrid Schelling en Ans Hermans, Tyltylschool de Maasgouw, Maastricht.
Yoke heeft met haar expertise ons bedrijf ondersteund bij individuele werkplekonderzoeken en coaching. Als bedrijf was het voor ons belangrijk om een deskundig iemand in te huren die daarnaast ook in staat was om haar adviezen over te brengen op mensen in verschillende lagen van de organisatie. Naast haar professionele kennis en vaardigheden is Yoke ook een prettig persoon om mee samen te werken.
— Paul van den Brink, HR Manager, UTC Aerospace Systems
We hebben binnen Rubicon inmiddels een goede move gemaakt richting Gezondheidsbeleid i.p.v. ziekteverzuim. De focus van medewerkers en case managers ligt vooral op wat kan een zieke medewerker wel i.p.v. niet. Een duidelijke boodschap van jou in de workshop die je voor het management van Rubicon hebt georganiseerd. Met name de praktijkgerichte workshop, waarbij je laagdrempelig met de case managers binnen Rubicon aan de slag bent gegaan heeft aan deze verandering bijgedragen. Naast bovenstaande begeleiding van de case managers heeft onze HR functionaris door jou een goede begeleiding ontvangen die maakt dat zij dit gezondheidsbeleid deskundig kan vertalen naar de uitvoering en daarbij een goede sparringspartner is voor het management. Het feit dat jezelf vanuit je interim management periode binnen onze organisatie dit project hebt opgepakt en daar je eigen deskundigheid hebt ingezet hebben we als Rubicon als zeer plezierig ervaren.
— Erna Theunissen, Clusterleider Ondersteuning, Rubicon Jeugdzorg.